VELUX Dakkapellen | Timmerbedrijf de Groot - VELUX specialisten in Hem
16335
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-16335,page-child,parent-pageid-15234,theme-bridge,woocommerce-no-js,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,footer_responsive_adv,columns-3,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-17.0,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.5.5,vc_responsive

Extra lichtinval en ruimte

Creëer meer daglicht én maak jouw kamer ruimtelijker. Binnen één dag gemonteerd! Een Dakkapel de Groot kun je zonder vergunning plaatsen, waardoor je aanzienlijk kan besparen in de kosten en moeite.

Dakkapel de Groot

Meer lichtinval en extra ruimte in je woning met de Dakkapel de Groot. Hiermee haal je de geweldige lichtinval van een dakvenster binnen en de ruimtewinst van een dakkapel. Wat het nog mooier maakt, is dat de prijs ruim onder die van een dakkapel blijft! Voor het plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde of op een aan de straat grenzend dakdeel is het altijd nodig een vergunning aan te vragen. Tevens heb je hierbij met de welstandsnorm van jouw gemeente te maken. Die norm geeft in vrijwel alle gevallen een maximum afmeting aan. Al deze zaken zijn niet van toepassing bij de keuze van een Dakkapel de Groot. Slechts voor speciaal vastgestelde welstand eisen, monumentale panden en woningen die onder beschermt dorps- of stadsaanzicht vallen is nog een vergunning vereist.

 

Binnen een dag gemonteerd!

Creëer meer daglicht én maak jouw kamer ruimtelijker! Een Dakkapel de Groot kun je zonder vergunning plaatsen, waardoor je aanzienlijk kan besparen in de kosten en moeite. De Dakkapel de Groot is binnen een dag gemonteerd, bovendien hoef je je over het onderhoud geen zorgen te maken. In de onderstaande video kun je zien wat voor effect de Dakkapel de Groot of VELUX dakserre heeft in jouw woning!

Kom je er niet uit?

Neem contact met ons op via onze live chat of vul je vraag in op onze contactpagina om antwoordt op jouw vragen te krijgen. Liever telefonisch? Bel ons of laat je terugbellen door ons!

Contactgegevens

Fa. Timmerbedrijf de Groot
Zuiderkoggeweg 31/A, 1607 MV Hem
0228 591 100
info@timmerbedrijf-degroot.nl

VELUX Dakkapellen

Meer lichtinval en extra ruimte in je woning met de VELUX dakkapel. Hiermee haal je de geweldige lichtinval van een dakvenster binnen en de ruimtewinst van een dakkapel. Wat het nog mooier maakt, is dat de prijs ruim onder die van een dakkapel blijft! Voor het plaatsen van een dakkapel aan de voorzijde of op een aan de straat grenzend dakdeel is het altijd nodig een vergunning aan te vragen. Tevens heb je hierbij met de welstandsnorm van jouw gemeente te maken. Die norm geeft in vrijwel alle gevallen een maximum afmeting aan. Al deze zaken zijn niet van toepassing bij de keuze van een VELUX dakkapel. Slechts voor speciaal vastgestelde welstand eisen, monumentale panden en woningen die onder beschermt dorps- of stadsaanzicht vallen is nog een vergunning vereist.

 

Binnen een dag gemonteerd!

Creëer meer daglicht én maak jouw kamer ruimtelijker! Een VELUX dakkapel kun je zonder vergunning plaatsen, waardoor je aanzienlijk kan besparen in de kosten en moeite. De VELUX dakkapellen zijn binnen een dag te monteren zonder dat hier de hulp van kraan bij nodig is, bovendien hoef je je over het onderhoud geen zorgen te maken. In de onderstaande video kun je zien wat voor effect een VELUX dakkapel of VELUX dakserre heeft in jouw woning!

Heb je een vraag of kom je er niet uit?

 

Neem contact met ons op via onze live chat of vul je vraag in op onze contactpagina om antwoordt op jouw vragen te krijgen. Liever telefonisch?
Bel ons of laat je terugbellen door ons!